29.03.24
אחריות על ניהול קייטרינג – אוכל מוכן וכשר לשבת ואוכל במקום במהלך השבוע על כל היבטיו (ניהול יחידת רווח והפסד). האוכל כשר למהדרין. משרה מלאה. אחריות והובלת התחום הקולינארי והמטבח. קשרי ספקים ורכש. ניהול צוות עובדים. בטיחות מזון-ארגון וניקיון. בניית נהלים ותהליכים-הוראות עבודה-הנחיות מקצועיות ותפריטים. שמירה על תשתיות וציוד. סידור ונראות האוכל להגשה-מכירה. שירות לקוחות וקידום המכירה במקום. חדשנות ויצירתיות. קיימת אפשרות להתפתחות מקצועית וניהולית משמעותית. נכונות לעבודה לטווח ארוך. שכר ותנאים טובים + עמלות למתאים /ה! עבודה מידית! |

דווח על תוכן לא ראוי

שלח לחבר

שלח אימייל למפרסם